Masterkard sa ekranom

Bez autora
Jun 15 2010

Kompanija Masterkard Jurop (MasterCard Europe) predstavila je novu generaciju debitnih kartica - novu platnu karticu sa ekranom - "displej karticu". "Displej kartica" predstavlja platnu karticu nove generacije što je čini prvom interaktivnom karticom na tržištu. Ona može da se koristi kao bilo koja druga platna kartica, ali se na njoj nalazi i mali ekran i dugme osetljivo na dodir, navedeno je u saopštenju. Korisnik kartice je u mogućnosti da vidi brojeve i/ili tekst na malom ekranu, informacije kao što su dinamički kod, stanje na računu ili limit na kartici. Turska banka TEB, filijala BNP Paribas banke, je prva banka u Evropi koja će lansirati ovu novu tehnologiju sa funkcijom za autentifikaciju i koja će u bližoj budućnosti dodati kartici nove karakteristike...

Masterkard sa ekranomKompanija Masterkard Jurop (MasterCard Europe) predstavila je novu generaciju debitnih kartica - novu platnu karticu sa ekranom - "displej karticu", saopštila je danas ta kompanija.

"Displej kartica" predstavlja platnu karticu nove generacije što je čini prvom interaktivnom karticom na tržištu. Ona može da se koristi kao bilo koja druga platna kartica, ali se na njoj nalazi i mali ekran i dugme osetljivo na dodir, navedeno je u saopštenju.

Korisnik kartice je u mogućnosti da vidi brojeve i/ili tekst na malom ekranu, informacije kao što su dinamički kod, stanje na računu ili limit na kartici.

Turska banka TEB, filijala BNP Paribas banke, je prva banka u Evropi koja će lansirati ovu novu tehnologiju sa funkcijom za autentifikaciju i koja će u bližoj budućnosti dodati kartici nove karakteristike.

"Zaista smo objedinjeni u verovanju da je korišćenje tehnologije ove kartice na što jednostavniji način, ključ koji otvara vrata mnogo lakšem bezgotovinskom plaćanju", rekao je direktor grupe za glavne proizvode kompanije Masterkard Jurop Žorn Lamber.

"Korisnici nam govore kako su jednostavnost korišćenja, kontrola i bezbednost preko potrebni da bi zamenili skupocenu gotovinu. Ova kartica pruža kako informacije tako i bezbednost koju oni traže", izjavio je Lamber.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik